Livrarile comenzilor se fac prin:

Sameday - 19 ron primele 3 Kg (oriunde in Romania, la adresa), 0.84 ron pe Kg suplimentar;

Easybox - 19 ron (peste 1200)

Pentru comenzile returnate din cauze care nu se atribuie magazinului nostru si care se incadreaza la transportul gratuit se va plati transportul tur-retur ca la oricare alta comanda.

Pentru mai multe produse comandate, se plateste o singura taxa de transport.

Conditii de retur:

In cazul oricaror probleme sau nemultumiri legate de vreun produs comandat la magazinul nostru, avem rugamintea sa ne contactati in scris la adresa de email lidermarket.ro@gmail.com sau contact@lidermaket.ro

Termenul de retur al unui produs este de 14 de zile si decurge de la data primirii acestuia.

Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sa nu prezinte urme de uzura, sa aiba ambalajele originale, complete si nedeteriorate;

Nu pot fi returnate produse care contin in pachetul lor accesorii si consumabile desigilate;

Returul sa se faca impreuna cu documentele care l-au insotit.

In cazul in care se solicita schimbarea sau returnarea unui produs din cauze care nu se atribuie magazinului nostru, costul transportului va fi suportat de catre cumparator.

Coletele retur se trimit numai prin Sameday iar daca se opteaza pentru alt curier, costul returului va fi suportat de catre client.

In situatia in care doriti sa returnati un produs, puteti opta pentru achizitionarea altui produs din magazin, diferenta de pret urmand sa fie achitata de catre dumneavostra sau restituita de catre noi, dupa caz, in cont bancar.

In cazul in care produsele livrate nu corespund descrierii de pe site sau ajung deteriorate, inlocuirea lor va fi gratuita. Daca in urma acestor situatii se opteaza numai pentru returnare, aceasta va fi platita de catre client conform tarifelor afisate pe site.

Coletele cu produsele returnate se trimit numai fara ramburs.

Restituirea sumelor pentru produsele returnate se face numai prin transfer bancar in contul indicat de catre dumnavoastra.

Termenul de restituire a contravalorii produsulor returnate este de 10 zile care decurg din ziua in care s-a facut receptia produsului ajuns la noi.

Va multumim!